Beskrivelse
Synes du det er svært, at bage med surdej, at vedligeholde den og opfriske den til hver bagning. Denne dag får du løst mysteriet og vi gør sammen surdej let forståeligt og nem, at bruge i din bagning derhjemme, så dit brød bliver smagfuldt og holdbart. Vi vil gerne lære dig, at lave surdejsbrød, surdejsrugbrød og samtidig lære dig grundlæggende bageteknikker, hvor længe skal en dej æltes, hvor meget fuldkornsmel kan du tilsætte en dej, den idelle bagetemperatur og meget mere.
Du kommer til at være aktiv dagen igennem som veksler mellem teori, at ælte deje på vores nye lækre Ankarsrum røremaskiner og bage brødene så du kan smage dem. Kurset foregår i vores private køkken, hvor vi anvender almindelig køkken maskiner og ovne, så du kan bruge din nye viden i dit eget køkken. Der vil være fri adgang til kafe, te og vand dagen igennem og vi serverere en let anetning til frokost.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.