Surdejskursus lørdag d. 19. november

Kom med på surdejskursus lørdag d. 19. november 2022 fra kl. 10:00 – ca. 15:30 hos Bag&Co på adressen: Løgten Østervej 147, 8541 Skødstrup.

På kurset får du følgende:

  • Bagning af surdejsbrød og surdejsrugbrød
  • Grundlæggende bageteknikker
  • En let anretning til frokost
  • Vand, the og kaffe gennem hele dagen
  • Du får 4 forskellige brød med hjem

1.095,00 kr.


Ikke på lager


Varenummer: 19112022

Beskrivelse

Synes du det er svært, at bage med surdej, at vedligeholde den og opfriske den til hver bagning. Denne dag får du løst mysteriet og vi gør sammen surdej let forståeligt og nem, at bruge i din bagning derhjemme, så dit brød bliver smagfuldt og holdbart. Vi vil gerne lære dig, at lave surdejsbrød, surdejsrugbrød og samtidig lære dig grundlæggende bageteknikker, hvor længe skal en dej æltes, hvor meget fuldkornsmel kan du tilsætte en dej, den ideelle bagetemperatur og meget mere.

Du kommer til at være aktiv dagen igennem som veksler mellem teori, at ælte deje på vores nye lækre Ankarsrum røremaskiner og bage brødene så du kan smage dem. Kurset foregår i vores private køkken, hvor vi anvender almindelig køkken maskiner og ovne, så du kan bruge din nye viden i dit eget køkken. Der vil være fri adgang til kafe, te og vand dagen igennem og vi serverere en let anetning til frokost.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Surdejskursus lørdag d. 19. november”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Gå på opdagelse i vores opskrifter

Hos Bag&Co elsker vi at dele vores viden om bagning at godt, smagfuldt brød. Kig vores opskrifter igennem her