Samsø Hvedemel

Økologisk Samsø hvedemel er et fantastisk stærkt brød bage mel, som mestre at danne glutennetværk, helt på højde med kendte Italienske typer stærkt mel. Det uundværlige grundmel til dit brød.

43,00 DKK110,00 DKK


Ryd

Varenummer: 000051

Beskrivelse

Økologisk Samsø hvedemel kan du med stor succes anvende i din brødbagning, som dit grundmel. Samsø hvedemel formales friskt året rundt, på langsomt kørende stenkværn. Både skaldele og kim forbliver i melet som betyder, at Samsø Mel er et fantastisk, dansk økologisk produkt, sprængfyldt af masser af vitaminer og mineraler.

Samsø hvedemel er af typen Dacke, som er en relativ ny sort, som i Sverige er den mest dyrkede vårhvede i økologisk jordbrug. Sorten er lidt højere end de øvrige moderne vårhvedesorter og giver et stabilt udbytte af en god kvalitet. Den har vist sig at trives rigtigt godt på Samsø og, levere noget formidabelt mel til den bevidste forbruger.

Holdbarhed:
Holdbarhedsdato fremgår på emballagen

Opbevaring:
Opbevar dit mel mørkt, tørt og ikke for varmt, i lukket beholder.

Tip:

Udskift op til 1/4 af hvedemelet i din opskrift med eks. Samsø fuldkornshvedemel, Samsø fuldkorns Ølandshvedemel eller Samsø Speltmel og få grovere og smagsfulde brødvarianter.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg
Meltype

Hvedemel

Vægt

1,5 kg, 4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Samsø Hvedemel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Gå på opdagelse i vores opskrifter

Hos Bag&Co elsker vi at dele vores viden om bagning at godt, smagfuldt brød. Kig vores opskrifter igennem her