Samsø Fuldkorn Speltmel

Økologisk Samsø Speltmel er 100% er fint stenformalede speltkerner, med alle skaldele og kim. Fantastisk velsmagende, med en markant og kraftfuld smag – Ideel til det rustikke brød med nordiske smagsnoter.

49,00 DKK125,00 DKK


Ryd

Varenummer: 005049

Beskrivelse

Økologisk Samsø Speltmel er mel fremstillet af hele korn, med en udmalingsgrad på 100%. Økologisk Samsø Speltmel formales friskt året rundt, på langsomt kørende stenkværn. Både skaldele og kim forbliver i melet, som betyder at vi har et fantastisk, dansk økologisk produkt, sprængfyldt af masser af kostfibre, vitaminer og mineraler.

Økologisk Samsø Speltmel er af sorten Spelt, som er en af de ældgamle sorter af hvede. Man anser den i dag for at være en hybrid mellem urhvedesorterne Emmer og Enkorn. Den har vist sig at trives rigtigt godt på Samsø og levere noget formidabelt mel til den bevidste forbruger.

Holdbarhed:
Holdbarhedsdato fremgår på emballagen

Opbevaring:
Opbevar dit mel mørkt, tørt og ikke for varmt, i lukket beholder.

Tip:
De gamle sorter repræsenterer hver sin helt unikke smag, men har ikke nogen stærk bageevne, som nyere sorter hvede. Derfor anbefales det at tilsætte op til ¼ af urhvedesorterne, til dit stærke Økologiske Samsø hvedemel., hvor du vil få det bedste fra begge verdener.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg
Meltype

Fuldkorn, Speltmel

Vægt

1,5 kg, 4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Samsø Fuldkorn Speltmel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Gå på opdagelse i vores opskrifter

Hos Bag&Co elsker vi at dele vores viden om bagning at godt, smagfuldt brød. Kig vores opskrifter igennem her