Beskrivelse
Brug følgende:
1.000 g Ølandsrugbrød melblanding (posens indhold)
15 g Gær eller 5g tørgær (½ brev)
770 g Vand, temperatur ca 32-35⁰C
Æltetid: 12 minutter ved medium hastighed
Det anbefales at skrabe sider og bunden op for at være sikker på, at alt bliver blandet godt.
Liggetid: 30 minutter i røreskålen
Dejen æltes langsomt sammen 1 minut og deles i 2 smurte rugbrødsforme på 1L
Drysses med sigtet rugmel og prikkes med gaffel
Hæver: Ca. 50 minutter til formens kant. Varm ovnen op til 250 grader.
Afbagning: Ca. 50 minutter ved 180 grader, dampes gerne i starten
(til en kernetemperatur på 95⁰C ).
Ingredienser:
Fuldkorns rugmel, Økologisk Ølandshvedemel, Sigtet Rugmel, Rugkerner, Hørfrø, Hvedekerner, Tørret rugsurdej, Brun sukker, Kartoffelgranulat, Hvedegluten, Havsalt med jod, Bygmaltekstrakt, Maltet bygmel
Allergener: GLUTEN
Kan indeholde spor af mælk (Mælkeprotein og Laktose)
Næringsdeklaration
Parameter Pr. 100 g
Energi, kJ 1400
Energi, kcal 333
Fedt (g) 4,9
– heraf mættet fedt (g) 0,6
Kulhydrat (g) 56
– heraf sukkerarter (g) 4,6
Kostfibre (g) 13
Protein (g) 10
Salt (g) 2,0
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.