Middelhavssurdej, 400 g

Altamura-brødet, der er berømt i den italienske region Apulien, er kendt for sin hård hvede-surdej på Durum. Det er lykkedes at genskabe denne fantastiske smag i et nyt moderne produkt,

80,00 kr.



Varenummer: 213057

Beskrivelse

Denne middelhavssurdej er let at bruge og baseret på naturlige ingredienser giver dig mulighed for at producere forskellige brød med ét fællestræk: smagen som i de gode gamle dage, hvilket betyder velsmagende brød, der holder sig frisk.

Start din egen lynsurdej ved at blande 100g vand, 100g alm. hvedemel og kun 4g Middelhavssurdej. Hvis du bruger eks. spelt eller ølandshvedemel så brug 150-175g vand til 100g mel og 4g Middelhavssurdej. Lad det stå overdækket på bordet i 3-8 timer, brug den derefter surdej i dine opskrifter med flydende hvedesurdej, så er der den mest fantastiske smagsgiver til dine brød.

Ingrediensliste:
Durum Hvedemel, Gær, Antioxidant (Ascorbinsyre E300), Enzymer

Allergener:
Gluten

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Mærkering

Bag&Co, Konventionel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Middelhavssurdej, 400 g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *