Kursus i bagehjælpemidler torsdag d. 16. februar 2023

Hvad er inkluderet i kurset

  • 6 timers intensivt og hyggeligt bagekursus, hvor der er plads til dine spørgsmål
  • Vi starter med en kop kaffe eller te
  • Øvelse i bageteknikker med bage enzymer, hvor hver kursist stilles en Ankarsrum maskine til rådighed og arbejder med forskellige dejtyper
  • Lækkert tapas og brød, med drikkevarer
  • Teori om de forskellige typer bage enzymer og deres egenskaber
  • Opskrifter og dit bagværk med hjem
  • En bøtte Bag&Co Bage enzym med hjem
  • Kursister har mulighed for at vælge en ny Ankarsrum maskine, med 500.- i rabat

Vi glæder os til at se dig 😊

1.495,00 kr.


5 på lager

5 på lager


Varenummer: 16022023

Beskrivelse

Kursus beskrivelse

Bage enzymer kan anvendes til al slags hvedebrød bagt med gær, hvor du ønsker at få et endnu større hæv, en sprødere skorpe, en luftigere, en blødere krumme og holdbarhed over længere tid.

Med Bag&Co´s bage enzymer kan du løfte dit hjemmebag, til et professionelt niveau.

Denne dag lærer du om hvad de forskellige bage enzymer kan tilføre din bagning af forskellige brødtyper.

OG så skal vi selvfølgelig bage en masse, så du får øvet teknikkerne i at få det lækreste brød, ud af dit mel.

Hver kursist arbejder ved en af Bag&Co s Ankarsrum maskiner og får øvet teknikkerne helt ud til fingerspidserne.

Vi skal ælte, snitte og bage brød, rugbrød og de skønneste kardemommesnurrer. Her vil vi vil vise jer, hvad de populære bagehjælpemidler, så som enzymer, gærtyper mm. kan i din dej.

Vi skal bla. tale om og øve:

  • Gær typer og kemien bag.
  • Bageenzymer, deres sammensætning og virkning i en dej
  • Tørret surdeje, smag og afprøve dem
  • Ælte og foldeteknik
  • Frys din dej til senere brug
  • Hævning, damp og bagetemperaturer
  • Meltyper

Hvad er inkluderet i kurset

  • 6 timers intensivt og hyggeligt bagekursus, hvor der er plads til dine spørgsmål
  • Vi starter med en kop kaffe eller te
  • Øvelse i bageteknikker med bage enzymer, hvor hver kursist stilles en Ankarsrum maskine til rådighed og arbejder med forskellige dejtyper
  • Lækkert tapas og brød, med drikkevarer
  • Teori om de forskellige typer bage enzymer og deres egenskaber
  • Opskrifter og dit bagværk med hjem
  • En bøtte Bag&Co Bage enzym med hjem
  • Kursister har mulighed for at vælge en ny Ankarsrum maskine, med 500.- i rabat

Vi glæder os til at se dig 😊

Kim og Mai-Britt, Bag &Co

 

Giv et kursus som gave?

Kontakt os på mail: kim@bagogco.dk

  • 2 års gyldighed
  • 2 års fri bytteret

Tidligere kursister siger

Marianne Stjernholm Svendsen  anbefaler Bag&Co.

“Utroligt så meget viden man får på så kort tid. Dette kursus skal prøves:-) Dette kursus leveres med hjertet og man er helt høj når man vender hjem”.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kursus i bagehjælpemidler torsdag d. 16. februar 2023”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *