Kursus i bagehjælpemidler lørdag d. 15. oktober

Bag&Co præsentere et helt nyt bagekursus med bagehjælpemidler d. 12. februar 2022 fra kl. 10:00 – ca. 15:30 på Bag&Co’s adresse: Løgten Østervej 147, 8541 Skødstrup

1.095,00 DKK


1 på lager

1 på lager


Varenummer: 15102022

Beskrivelse

NYT Bagekursus hos Bag&Co med Xenia med som gæstebager. Som de nogen nok har lagt mærke til, bager Xenia nogle rigtigt lækre og fine brød (kan ses på vores Facebook gruppe Bageskolen) og efterspørgslen har været stor, i forhold til at lære hendes snitteteknik. Xenia og os fra Bag&Co har brugt nogle dage på at planlægge et super program, hvor vi skal ælte, snitte og bage brød, rugbrød og de skønneste kardemommesnurrer. Her vil vi vil vise jer, hvad de populære bagehjælpemidler, så som enzymer, gærtyper mm. kan i din dej.

Vi skal bla. prøve og tale om:

  • gær typer
  • forskellige bageenzymer og deres virkning
  • tørret surdeje og deres smag
  • ælte og foldeteknik
  • Frys din dej til senere brug
  • damp og hævning
  • snitte teknik
  • meltyper

OG så skal vi selvfølgelig bage en masse, så du får øvet teknikkerne i at få det lækreste brød, ud af dit mel. Hver kursist arbejder ved en af Bag&Co s Ankarsrum maskiner og får øvet bage teknikker.

Midt på dagen serveres der frokost, og du får alt dit brød med hjem, så husk et par bæreposer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kursus i bagehjælpemidler lørdag d. 15. oktober”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.



Gå på opdagelse i vores opskrifter

Hos Bag&Co elsker vi at dele vores viden om bagning at godt, smagfuldt brød. Kig vores opskrifter igennem her