Caputo Cuoco/Saccorosso, 5kg

Caputo Rød er fantastisk til at binde vand og skabe elastisk gluten. Virkelig god til deje med lange liggetider som eks. Ciabatta og Foccacia. Helt fri for tilsætninger, altså et 100% rent hvedemel

 

120,00 kr.Varenummer: 322379

Beskrivelse

Kendt som Guld Standarden af Italiensk mel, Caputo hvedemel er internationalt anerkendt som det bedste pizzamel i verden. Produceret i Napoli siden 1924, Møllen blev anlagt af Carmine Caputo, da han kom tilbage til Italien fra USA for, at starte en pastafabrik og melmølle i Capua. Selv nu hvor det er det 3. generation der driver møllen, er melet stadig efterspurgt, og imponerende 80% af Napoli’s pizzeriaer bruger Caputo mel.

Caputo Cuoco/Saccorosso kan ved æltning danne et gluten indhold på ca. 13%, hvilket medvirker til, at dejen bliver meget elastisk uden at briste. Dej af dette mel er oplagt til langtidshævning på køl, for endnu større udvikling af smagsfulde smagsnoter. Dette giver noget fantastisk lækkert bagværk med mere smag og luftighed.

Vil du lave hjemmelavede pizzaer og brød som de gør i Italien, kan du med fordel vælge dette verdenskendte mel fra Mulino Caputo.

Tipo: “00”

W-værdi: (W) 300/320

Protein: 12-13%

Elasticitet: P/L: 0,50 / 0,60

Ingredienser:
Hvedemel

Allergener: INDEHOLDER GLUTEN

Yderligere information

Vægt 5,1 kg
Meltype

Hvedemel ekstra

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Caputo Cuoco/Saccorosso, 5kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Gå på opdagelse i vores opskrifter

Hos Bag&Co elsker vi at dele vores viden om bagning at godt, smagfuldt brød. Kig vores opskrifter igennem her