Beskrivelse
Få den mest fantastiske bløde og karakterfulde bløddej til brunsvigere, kanelsnegle, teboller, o. lign.
Med denne bløddejs basis får du en fantastisk bløddej, der får bagværket til at smage godt, og holde sig frisk længere.
Opskrift på basisdej til brunsvigere, teboller, kanelsnegle o. lign
Hvedemel 500g
Bløddejsbasis 150g
Olie 110g
Æg 1 lille
Gær 80g
Vand 275ml
Æltetid: 3 min. langsomt + 7-8 min. hurtigt
Dejtemp.: 25 °C
Ingredienser:
Sukker, hvedemel, emulgatorer: E 471, E 481; hævemidler: E 450, E 500; vallepulver, salt, psyllium, kokosfedt, hvedegluten, aromaer, glucosesirup, mælkeproteiner, enzymer, farve E 160a
Allergener: GLUTEN og MÆLK
Kan indeholde spor af Sennep, Soya og Æg
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.