Blå birkes

De blå birkes som er uundværlige til håndværkere, tebirkes eller skagenslapper. Prøv dem også i citron- eller appelsinkager (eksternt link). Indeholder naturligt vigtige fedtsyrer samt jern, calcium og magnesium. Lækker nøddesmag fx til bagværk eller i smoothies og salater. 100% vegetabilsk, passer til vegetarer, veganere og raw foodies. 100% naturlig uden smagsstoffer, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler

Bemærk: Det anbefales ikke at indtage mere end 20 g blå birkes om dagen

60,00 DKKVarenummer: 300017

Beskrivelse

De små birkes er nærmest smagsløse, men de får en nøddeagtig smag, når de opvarmes, og de indeholder en aromatisk olie. De blå smager af mere end de lyse. Birkes har en relativ begrænset anvendelse i madlavningen. Vi kender dog alle det klassiske birkesfranskbrød, et rundstykke med birkes og selvfølgelig en tebirkes, der drysser, når man spiser den, og bagefter har man birkesfrø siddende mellem tænderne.

Birkes kan. udover i brød og bagværk. anvendes som tilbehør i pastaretter og til fx en bagt kartoffel eller i salaten. Den nøddeagtige smag kan man tydelig fornemme, hvis man panerer en fisk eller et stykke kylling med birkes og derefter steger det på panden.

Ingredienser:
100% Blå Birkes

Kan indeholde spor af:
Gluten, soja, Sesam, Sennepsfrø og Nødder

Yderligere information

Vægt 0,51 kg
Mærkering

Bag&Co, Konventionel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blå birkes”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Gå på opdagelse i vores opskrifter

Hos Bag&Co elsker vi at dele vores viden om bagning at godt, smagfuldt brød. Kig vores opskrifter igennem her