Bagestål delux 6 mm, 35x40cm og pizza plade

Luksus pizza -og bagestål i et smukt design, fra Gastro de Luxe – helt klar til brug. Læg dit nye bagestål ind i din ovn. Varm op og bag de sprødeste pizzaer, ciabatta, flutes, brød, boller mm.

Med dit stål følger et stk pizza plade

495,00 kr.


Ikke på lager


Varenummer: 354001

Beskrivelse

Bagestål er for ægte bagenørder. – Og dem, der bare ønsker mere lækkert, luftigt og sprødt brød.

Med bagestålet fra Gastro De Luxe kan du opnå 18x mere varme end en bagesten og dermed også fantastiske resultater med dit bagværk, i form af bedre hævning og sprødere skorpe på både pizza og brød 18x mere effektivt end på en bagesten. Stålet kan anvendes i ovn eller på grill, hvorpå der også kan steges en god bøf.

Stålet er forbehandlet – og klar til brug. Inklusiv pizza plade.

Et super lækkert pizza -og bagestål med tilhørende pizza plade, så du sikkert kan indstikke og udtage din pizza eller brød, fra din ovn.

Sådan anvender du bagestålet:

  • Læg bagestålet på en rist som indsættes i ovnens nederste indstik til brød og næst øverst til pizza
  • Varm ovn op ved højeste temperatur i tre kvarter. (Så har dit stål lagret så meget varme som muligt – Varmluft til brød OG over/under varme til pizza))
  • Put lidt mel på din pizza plade og skub den ind under dit færdige brød/pizza.
  • Vip forsigtigt dit brød/pizza af på bagestålet og luk ovnlågen
  • Dit brød er færdig bagt, når det har en kernetemperatur på 94 grader.
  • Tag det ud med pizza pladen

Tips ved bagning af brød:
Sæt evt. en foliebakke med skærver, ind i bunden af ovnen og smid ½ dl vand ind i foliebakken, når dit brød er sat ind på stålet og luk hurtigt ovnlågen. Varmen og vanddampen vil tilføre dit brød de optimale betingelser for at udvikle sig og få den sprøde skorpe. Stålet tilfører dit brød op til 18 gange mere varme, end en sten, hvilket betyder at det er muligt, at få det optimale løft på din dej. Pizza får en perfekt sprød bund, på bare 4-5 min og dine brød ”løfter skulderne”, bliver knasende sprødt på skorpen og hæver maksimalt op, med blød krumme.

Hjemmebag og pizza er stadig meget billigere at lave selv. Vi anbefaler at udnytte den lagerede energi i bagestålet, når det er varmt:

  • Bag flere ting efter hinanden og frys ned.
  • Udnyt varmen efter bagning og sæt evt. en ovn-middagsret ind efterfølgende og skru ned eller sluk, alt efter hvor længe retten skal have.

Data:
Vores stål er bejdset, sandblæst og efterfølgende brændt af i højtemperaturovn v. 430 grader i 4 timer, hvilket bevirker at alle urenheder er fjernet og det er klar til brug. Stålet har en størrelse på 35 x 40 cm, 6 mm tykt.

Stål og pizza plade børstes blot af efter brug eller afvaskes i hånden og eftertøres med en tør klud.

Ved køb af stålet medfølger vedligeholdelses -og brugervejledning

Brand
Gastro de Luxe
Farve
Sølvfarvet
Materiale
Stål
Tåler opvaskemaskine
Nej
Vægt
6,5 kg
Højde
6 mm
Bredde
400 mm
Længde
350 mm
Dybde
350 mm
Model nr.
GDL-BS-P-6X350X400

Yderligere information

Vægt 10 kg
Anvendelse

Til brødbagning

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bagestål delux 6 mm, 35x40cm og pizza plade”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *



Gå på opdagelse i vores opskrifter

Hos Bag&Co elsker vi at dele vores viden om bagning at godt, smagfuldt brød. Kig vores opskrifter igennem her