Ankarsrum Assistent Original, Rød

Hver Assistent Original® AKM6230 basispakke indeholder tilbehør til at gøre madlavning lettere og giver uvurderlig hjælp, når du bager alt fra svampede kager til surdejbrød. Dette er den nyeste model af den klassiske Assistent Original, med flere nye smarte funktioner og forbedringer.

4.695,00 kr.


Farver


Varenummer: 2301205

Beskrivelse

Takket være dens kraftigere 1500 W motor, kan du blande og ælte en endnu tungere dej og det gøres med endnu mere lethed. Assistent Original® har også motor feedback, hvilket betyder, at maskinen selv kan regulerer sin hastighed afhængigt af belastningen. Dens unikke gear enhed gør det muligt for maskinen at være både kraftfuld og stille.

En kæmpe 7 liters metalskål gør dette til den ideelle maskine til at lave store portioner dej. Den kan blande 1,5 L dej væske og 5 kg dej uden problemer.

Assistent Original® har et attraktivt og slankt design, lavt støjniveau og står fast på din bordplade. Assistent Original® 6230 indeholder en 7 L rustfri metalskål, dejrulle, kantskraber, spatel, dejkrog og et hævelåg. En hurtigpisker med 3,5 L plastskål i tritanplast og både mørdejsælter og ballonpiskeris. Håndtaget på armen og drejekontrolknapper er i forkromet zink.

Dette er opfølgningen på den klassiske Assistent, der tidligere blev fremstillet af Electrolux og af den danske maskine Ballerup Mastermixer. Fås i mange forskellige farver.

Med sit brede udvalg af tilbehør kan du også ælte, piske, hakke kød, lave pasta, presse citrusfrugter og meget mere.

Yderligere information

Vægt 6 kg
Farve

Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ankarsrum Assistent Original, Rød”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *