Disse baguettes er stensikre og nemme at lave, kan evt bages på grillen.
Vores naboer er helt tossede med dem
900g Stærkt hvedemel, eks. Frumenta Tipo 00
50g Baguette Enzym
15g Tørret Hvedesurdej
40g gær (10g Instaferm 01, den røde)
675g vand (15 grader)
Æltes 7 minutter langsomt og 5-6 minutter medium hastighed.
Ligger 2×60 minutter med et kuvertfold mellem hver time.
Afvej baguettes på 350g og slå dem op (rul dem stramt ud), lad dem hæve i dejklæde i 25 minutter.
Varm ovnen op til 275 grader, og sæt brødene ind, damp med ½-1dl vand og bag i 25 minutter ved 250 grader.
Velkommen til Bag&Co's webshop. Ta' en rundtur og bliv inspireret af vores opskrifter, find de bedste kvalitetsprodukter eller dyk ned i vores sortiment af godt bagegrej. Du kan også besøge vores lille butik på:
Åben på torsdage kl.17.30-20.00
© Johnsen Graphic Solutions A/S. All rights reserved.