Hvem er vi

 

Vi hedder Mai-Britt og Kim og vi syntes det er sjovt og fantastisk berigende, at bage og lave mad ud af råvarer, som er sunde og gode for både krop og sjæl.

Vi vil så gerne dele vores passion med andre som deler interessen.

 

Vores Værdier: Vi lægger vægt på bæredygtighed, kvalitet og kreativ anvendelse af råvarer og godt grej.

Vores Mission: Vi udbreder kendskab og viden om godt bagværk og bagerværktøj til den nysgerrige og kvalitetsbevidste amatør bager.

 

Mai-Britt er opvokset på landet, med erfaring med bæredygtig omsætning af dyr og planter, til den lækreste hjemmelavet mad.

Jeg er uddannet fra det økologiske landkøkken, med fokus på minimering af mad-spil, sundhed, mad og bagning i store portioner til mange mennesker.

Elsker at eksperimentere i tilbehør til godt brød, som eks. tapas, dip, chutneys, særlige syltetøjs sammensætninger, saft og likør.

 

Kim er også opvokset på landet, med bæredygtig omsætning af dyr og planter, til den lækreste hjemmelavet mad.

Min uddannelse som bager fik jeg fra et lille lokalt bageri, som bagte alle de kendte klassikere.

Jeg har arbejdet som levnedsmiddeltekniker i bageribranchen i snart 25 år, med ingredienser som speciale.

Jeg har taget en uddannelse som surdejsspecialist.

Alt sammen viden vi mega gerne vil dele med dig.

Har derudover en kæmpe viden om ingredienser: gær, bageenzymer, emulgatorer og inspiration fra netværk i bageriindustrien.

 

Vores to verdener blev forenet for år tilbage og vi trives med at inspirere hinandens ideèr og tilgange, som går op i en højere enhed.

Vil du være med til at dele passionen og vi bibringer gensidigt hinanden, en endnu større dimension?

 

Er du interesseret, så velkommen i vores fælles univers.