Dejtemperatur 24°C
Alle ingredienser kommes i skålen til mixeren.
Køretid langsomt 8 minutter
Køretid hurtigt 4-6 minutter
Liggetid 60 minutter
Del dejen i 2, og form dem runde, og lad dem hvile i 20 minutter på bordet.
Form dejstykkerne til baguettes i sigtet rugmel eller andet groft mel eks. kamut eller durum. Sigtet rugmel giver brødet en fantastisk varm aroma af ristede nødder.
Snit dem i det ønskede mønster.
Sæt dem til hævning i 60-70 minutter afhængig af temperaturen i rummet. Forvarm ovnen til 275 grader. Hvis du hæver i oven ved 35 grader, er det ca. 45 minutter.
Indsættes i ovnen og damp med ca. 1 dl vand i bundet (evt i en aluform der er forvarmet). Skru ovnen ned på 220 grader og bag i ca. 25-30 minutter, eller til 95 grader i centrumstemperatur.
Velkommen til Bag&Co's webshop. Ta' en rundtur og bliv inspireret af vores opskrifter, find de bedste kvalitetsprodukter eller dyk ned i vores sortiment af godt bagegrej. Du kan også besøge vores lille butik på:
Åben på torsdage kl.17.30-20.00
© Johnsen Graphic Solutions A/S. All rights reserved.