Kategori

,

Udgivet d.

04/08/2022

Print opskriften
Opskrift

Madpakken med Humlemalt

Ingredienser

  • 135g Durum Hvedemel
  • 345g Tipo 00
  • 50g Humlemalt
  • 15g Tørret Hvedesur
  • 10g Rapsolie
  • 15g Salt
  • 5g Instaferm 01 tørgær
  • 335g Vand ca. 20 grader

Fremgangsmåde

Dejtemperatur                      24°C

Alle ingredienser kommes i skålen til mixeren.

Køretid langsomt                  8 minutter

Køretid hurtigt                      4-6 minutter

Liggetid                                  60 minutter

Del dejen i 2, og form dem runde, og lad dem hvile i 20 minutter på bordet.

Form dejstykkerne til baguettes i sigtet rugmel eller andet groft mel eks. kamut eller durum. Sigtet rugmel giver brødet en fantastisk varm aroma af ristede nødder.

Snit dem i det ønskede mønster.

Sæt dem til hævning i 60-70 minutter afhængig af temperaturen i rummet. Forvarm ovnen til 275 grader. Hvis du hæver i oven ved 35 grader, er det ca. 45 minutter.

Indsættes i ovnen og damp med ca. 1 dl vand i bundet (evt i en aluform der er forvarmet). Skru ovnen ned på 220 grader og bag i ca. 25-30 minutter, eller til 95 grader i centrumstemperatur.

Produkter brugt i denne opskrift


Udforsk flere opskrifter