Madpakkeklapper med Humlemalt

Kategori

,

Udgivet d.

marts 31, 2022

Print opskriften

Madpakkeklapper med Humlemalt

Lækre klapper lige til madpakken. Masser af smag fra Humlemalten og super nemme at lave.

Ingredienser

  • 200g Powerhvede
  • 520g Tipo 00
  • 70g Humlemalt
  • 30g Tørret Hvedesur
  • 10g Rapsolie
  • 20g Salt
  • 5g Instaferm 01 tørgær
  • 525g Vand ca. 20 grader

Fremgangsmåde

  • Æltes 8 minutter langsomt
  • 4-6 minutter ved middel hastighed
  • Dejen hviler 1 time.
  • Rul dejen ud ca. 2 cm tyk, og del med en dejdeler i ca. 12 stykker.
  • Pensl med vand og strø eks. maltede Speltflager på.
  • Lad dejen hæve i ca. 25-30 min,
  • Tænd ovnen på 275 grader
  • Brødene sættes ind, dampes med ca. ½ dl vand og bages ved 220 grader i ca. 20-25 minutter

Produkter brugt i denne opskrift