Denne opskrift har vi fået af Stine @sundfamiliemad
Kom melet sammen med de andre ingredienser og rør rundt med en ske til dejen er ensartet.
Tilføj solsikkekerner i dejen eller andet det er op til én selv.
Del evt. dejen i 2 bøtter da det hæver en del.
Hæl blandet kerner og frø over toppen af dejen og sæt husholdningsfilm over og lad den sove i køleskabet natten over.
Næste dag tændes ovnen på 250 grader.
Tag to våde spiseskeer og tag stykker af den mængde dej du skal bruge til at lave boller. Skal du bruge alt dejen på én gang, er det nemmest at hakke dejen ud med en dejskære og lægges her efter over på en bageplade på et stykke bagepapir.
Bages i 10-12 minutter og køles af på en rist.
Tip: ønsker du ekstra sprøde boller, tilføj lidt vand i bunden af en anden bageplade for at skabe damp i ovnen.
Velkommen til Bag&Co's webshop. Ta' en rundtur og bliv inspireret af vores opskrifter, find de bedste kvalitetsprodukter eller dyk ned i vores sortiment af godt bagegrej. Du kan også besøge vores lille butik på:
Åben på torsdage kl.17.30-20.00
© Johnsen Graphic Solutions A/S. All rights reserved.