I Italien er der tradition for at lave sødt brød med påskeæg op til påske. Vi har lavet vores version, som er super nem og sikkert populært blandt dine børn.
Ingredienser
500g Hvedemel
150g Bløddejs Basis
50 ml vegetabilsk olie (Ikke olivenolie)
50g æg ( 1 stk lille eller medium)
12g Instaferm 02 (den til søde deje) eller 40g friskt gær
275g Vand
Fremgangsmåde
Kør alle ingredienser sammen ved at ælte 4 minutter langsomt og 6-8 minutter ved medium hastighed.
Lad dejen hvile 15 min efter den er æltet færdig
Vej stykker af på 75g pr stk, du skal bruge mindst 14 stk til 2 brød.
Virk (form som en kugle) dejstykkerne runde og tril dem ud som en ca. 10cm lang kegle, og lad dem hvile i 5-10min. Se evt. billeder nedenfor.
Rul dem flade med en rulle pind eller kagerulle. Tril dejen sammen til et horn
Sæt hornene i en kageform, og tril en kugle af den sidste dejklump og placér i midten af formen
Hæv brødet i ca. 45 min
Bages 35-45 min ved 190-200 grader
Velkommen til Bag&Co's webshop. Ta' en rundtur og bliv inspireret af vores opskrifter, find de bedste kvalitetsprodukter eller dyk ned i vores sortiment af godt bagegrej. Du kan også besøge vores lille butik på:
Åben på torsdage kl.17.30-20.00
© Johnsen Graphic Solutions A/S. All rights reserved.