Information om os

Velkommen til Bag&Co

Vores historie

Stor passion for udbredning af kendskabet til godt bagværk

Vi hedder Mai-Britt og Kim og vi syntes det er sjovt og fantastisk berigende, at bage og lave mad ud af råvarer, som er sunde og gode for både krop og sjæl. Vi vil så gerne dele vores passion med andre som deler interessen.

Som et helstøbt værdigrund lægger vi hos Bag&Co vægt på bæredygtighed, kvalitet og kreativ anvendelse af råvarer og godt grej. Vores mission er at udbrede kendskab og viden om godt bagværk og bagerværktøj til den nysgerrige og kvalitetsbevidste amatør bager.

  • bagekursus
  • kurdejskursus surdej
    Goslarbrød på bord
    kursus hos Bag&Co

    Bagekurser hos Bag&Co

    Er du bageinteresseret men mangler lige den sidste inspiration og hjælp til at komme rigtigt i gang? Så bør du komme på bagekursus hos Bag&Co. 

    Som surdejskursist får din egen potente aflækker af vores moder surdej med hjem, så du uden tvivl kan sætte gang i de lækre brød der hjemme. 

    Bag&Co tilbyder de hyggeligste kurser, hvor det summer af surdejs viden, nysgerrighed og plads til alle spørgsmål.

    Men du skal være hurtig! Vi oplever ofte, at vores kurser sælges ud samme uge, vi lægger dem op. 

    Er du bageinteresseret?
    Vores bagekurser

    Et sted med plads til kreativitet og nytænkning

    Kom helt ind i hjertet af Bag&Co

    Mai-Britt er opvokset på landet, med erfaring med bæredygtig omsætning af dyr og planter, til den lækreste hjemmelavet mad.

    Jeg er uddannet fra det økologiske landkøkken, med fokus på minimering af mad-spil, sundhed, mad og bagning i store portioner til mange mennesker. Elsker at eksperimentere i tilbehør til godt brød, som eks. tapas, dip, chutneys, særlige syltetøjs sammensætninger, saft og likør.

    Kim er også opvokset på landet, med bæredygtig omsætning af dyr og planter, til den lækreste hjemmelavet mad.

    Min uddannelse som bager fik jeg fra et lille lokalt bageri, som bagte alle de kendte klassikere. Jeg har arbejdet som levnedsmiddeltekniker i bageribranchen i snart 25 år, med ingredienser som speciale. Jeg har taget en uddannelse som surdejsspecialist. Alt sammen viden vi mega gerne vil dele med dig.

    Vores to verdener blev forenet for år tilbage, og vi trives med at inspirere hinandens ideer og tilgange, som går op i en højere enhed. Vil du være med til at dele passionen og vi bibringer gensidigt hinanden, en endnu større dimension?

    Maj-Britt og Kim
    Mai-Britt & Kim – Ejerne af Bag&Co
    Upclose billede af mel
    Alle vores produkter er i høj kvalitet
    et kig i bagerbutikken
    Bag&Co butik åben torsdage kl.17.30-20.00

    Besøg os i Skødstrup

    Bag&Co ligger i 8541 Skødstrup, som ligger nord for Aarhus. Skødstrup har en lang tradition for brød og kager. Her ligger også Danmarks eneste 6 vingede mølle. I vores lille bagerbutik, som har åben hver torsdag, finder du alt godt til din bagning. Vi har f.eks.

    • Stenformalet, øko Samsø mel, kerner og gryn,
    • Tipo 00, Fuldkorns Powerhvede, Manitoba og Caputo
    • Alverdens slags frø og kerner
    • Tørgær i god kvalitet
    • Tørrede og frisk surdej
    • Bage og Frost enzymer
    • Bagestål til det perfekte brød
    • Ankarsrum Assistant røremaskiner

    Og ikke mindst kan du altid få faglig råd og vejledning til dit hjemmebageri. Ses vi i Skødstrup?

    Vores værdier skaber vores forretning

    Forståelse og lydhør

    Alle spørgsmål er velkomne hos Bag&Co, vi elsker at udbrede vores viden om bagværk og bagerværktøj.  

    Bæredygtighed

    I vores kurser og partnerskaber arbejder vi hen imod at fremme en sundere bageri med et minimalt klimaaftryk.

    Kreativitet

    Vi elsker, at søge markedet tomt for ny og spændende viden om bagning. Derfor er vi altid på udkig efter ny inspiration.

    Kærlighed til bagergrej

    Vi har en stor forkærlighed for godt grej, som vi ofte nørder igennem og tester på vores forskellige opskrifter.

    Står du tilbage med spørgsmål?

    Vi vil hellere end gerne hjælpe dig godt på vej i dit eget hjemmebageri. Så står du tilbage med nogle spørgsmål, om vores produkter, din egen bagning, et bagekursus eller noget helt fjerde. Så ta’ endelig fat i os.