Sættes i blød i 1 time
Alle ingredienser røres sammen i en skål til alt melet er vådt.
Du kan tilsætte de rester du har, blot husk at indeholder resterne vand/olie, så tilsæt lidt mindre vand.
Eks. lidt rucola, soltørrede tomater og små terninger af ost.
Overdæk skålen med låg eller film og sæt den på køl natten over (En 3 liters condibøtte er perfekt til formålet).
Sæt stykkerne på en bageplade med bagepapir, med 2 skeer
Bagetemperatur: Forvarm ovnen til 275°C, sæt stykkerne ind og skru ned på 220°C. Dampes evt. ved indsætning.
Velkommen til Bag&Co's webshop. Ta' en rundtur og bliv inspireret af vores opskrifter, find de bedste kvalitetsprodukter eller dyk ned i vores sortiment af godt bagegrej. Du kan også besøge vores lille butik på:
Åben på torsdage kl.17.30-20.00
© Johnsen Graphic Solutions A/S. All rights reserved.