Bagetips

Gær til søde deje


Kategori

Skrevet af

Bag&Co

Udgivet d.

maj 1, 2022


Vidste du at….

Al den gær vi forhandler er glutenfrit og vegansk.

Instaferm 02 er osmotolerant gær til søde deje. Almindeligt gær har svært ved at fermentere korrekt i deje med højt sukker- og fedtindhold.

Derfor kan du med fordel bruge denne gær i wienerdeje, deje til teboller, brunsvigere, snegle, snurrer osv.

Når sukkerindholdet overstiger 80-100g pr kg mel vil denne gær give en bedre volumen på dit brød, og den vil også virke hurtigere i disse deje..

Instaferm 02 er tørgær i industrikvalitet. Bager utroligt godt under alle forhold, og holder sig 2 år fra produktionsdato.

Opbevares bedst tørt og ikke for varmt.

Tørgær behøver ikke opbevares på køl eller frost for at kunne holde sig, blot det ikke får fugt.

Ingredienser: Saccaromyces Cereviseae, E491

Allergener: Ingen

Find flere bagetips