Futsko

Udgivet d.

november 16, 2022

Print opskriften

Futsko

Ingredienser

  • 500g Hvedemel
  • 150g Bløddejbasis
  • 110g Olie, solsikke
  • 1 lille æg
  • 20g Instaferm tørgær
  • 275g Vand, 20 grader

Ingredienser, remonce

  • 100g Smør
  • 100g Brun farin
  • lidt kanel
  • 50g bagefast creme

Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienser æltes i 3 minutter langsomt og 7-8 minutter ved mellem hastighed til dejen er glat
  2. Vej stykkerne af på 80g og tril dem til 10cm lange pølser som sættes med 1 cm mellemrum på en bageplade med bagepapir
  3. Hæver ca. 20 min, hvorefter du laver en rende i dejen med to fingre, ikke helt til kanten
  4. Sprøjt renden fuld af brun remonce
  5. Lad futskoene hæve yderligere 20-30 min
  6. Bages til de er gyldne ved 200 grader

Produkter brugt i denne opskrift