Fuldkorns Håndværkere

Håndværkere med 60% fuldkornsmel

 

340g PowerHvede

240g Elephantmel

10g Bageenzym

20g Hvedesurdej

12g Rapsolie

10g Salt

8g Honning

20g Gær (5g Instaferm 01)

415g Vand (20 grader)

 

Dejtemperatur ca. 25 grader

 

Kør dejen 8 minutter langsomt og 3 minutter ved medium hastighed.

Lad dejen hvile 30 minutter i skålen

Afvej dejstykkerne, 80g pr håndværker eller 350g pr ciabatta.

Lad dejen hvile yderligere 20 minutter før de slåes op og sættes på plader

Lad stykkerne hæve i ca. 25-30 minutter. Evt. i en ovn med over/undeer varme på 30 grader med 2-3dl kogende vand i en aluform i bunden, så får de en lækker skorpe når de er bagt.

forvarm ovnen til 275 grader og indsæt dejen, skru ned til 220 grader og bag i 25 minutter.