Frokoststykker med Humlemalt

Udgivet d.

marts 31, 2022

Print opskriften

Frokoststykker med Humlemalt

Fantastisk velsmagende frokoststykker, evt til mapakken

Ingredienser

  • 200 g Powerhvede
  • 520 g Tipo 00
  • 70 g Humlemalt
  • 30 g Bageenzym
  • 30 g Tørret hvedesur
  • 20 g Salt
  • 10 g Rapsolie
  • 5 g Instaferm 01 tørgær
  • 525 g Vand

Fremgangsmåde

  • Æltes 8 minutter langsomt og 6 minutter ved middel hastighed
  • Dejen hviler 1 time, hvorefter den rulles ud på bordet ca. 20x40cm
  • Overfladen pensles med vand og drysses med maltede speltkerner.
  • Del dejen i 2 på lange led, og derefter i 6 stykker evt. i trekanter, så du får 12 stykker ialt.
  • Sættes på 2 bageplader med lidt afstand.
  • Hæver 45-60 minutter.
  • Tænd ovnen på 275 grader
  • Brødene sættes ind, dampes med ca. ½ dl vand og bages ved 220 grader i ca. 20-25 minutter

Produkter brugt i denne opskrift