Er der noget bedre end brioche til en kop kaffe om morgenen, eller som konvolut til en saftig cheeseburger. Her er vores bud på en brioche dej, med et lille tvist
Vælg mellem disse to hævemetoder
Hævning på køl:
Sæt bollerne på en plade med bagepapir og sæt dem på køl i ca. 14 timer. Tag dem ud fra køl og lad dem efterhæve på køkkenbordet, ca. ½-1 timer. Forvarm ovnen til 200 grader. Bag dem i ca. 20 minutter ved 180 grader. Ingen damp.
Hævning samme dag:
(Hvis du altid gerne vil lave dem samme dag, kan du evt bruge mel ved stuetemperatur, for at få liv i dejen hurtigere.) Formen er smurt med smeltet smør. Sæt enten bollerne på en plade med god afstand, eller placer dem i en bageform i 2 rækker. Lad dem hæve til ca. 1cm fra kanten, ca. 1½-3timer ved stuetemperatur.
Forvarm ovnen til 200 grader Hvis du bager bollerne fritstående, så giv dem et let tryk med hånden, så de bliver lidt fladere. Så er det nemmer at få plads til en ordentlig bøf. Bag bollerne i ca. 20 minutter ved 180 grader. Ingen damp.
Denne størrelse er perfekt til sliders til børnefødselsdagen
Velkommen til Bag&Co's webshop. Ta' en rundtur og bliv inspireret af vores opskrifter, find de bedste kvalitetsprodukter eller dyk ned i vores sortiment af godt bagegrej. Du kan også besøge vores lille butik på:
Åben på torsdage kl.17.30-20.00
© Johnsen Graphic Solutions A/S. All rights reserved.