Bagetips

Bageenzymer


Kategori

Skrevet af

Bag&Co

Udgivet d.

april 19, 2022


Der er mange veje til lækkert brød. En af dem sker med Bag&Co bage enzymer.

Ved tilsætning af Bage enzymer sker der en ret stor forandring med dit brød, som er tydelig at mærke og se for det blotte øje

Fælles for alle vores enzymer er at de :

Styrker glutennetværket, for bedre opbagning

Sikre en blødere krumme og sprødere skorpe

Længere holdbarhed

Professionelle kvalitets enzymer som virker optimalt

Du kan som udgangspunkt tilsætte bageenzymerne til alt bageværk med gær eller surdej, som brød, boller, kringle osv.

Bage enzymet tilsættes sammen med melet og der æltes og hæves, helt som du plejer.

Mængden af bageenzymer måles ud fra mængden af melmængden, du skal bruge i din opskrift.

På hvert af Bag&Co produkterne står der tydeligt anført mængde, som typisk ligger imellem 20-40 g enzym pr. kg mel.

Bage enzym er et bagehjælpemiddel til dit brød, hvor man udnytter hovedingrediensen gluten sammen med øvrige enzymer, til at optimere dit brød.

Der findes i forvejen enzymer i blandt andet hvedemel, som udvikler sig, når der tilsættes gær, surdej, vand og salt.

Bageenzym er fremstillet af naturlige ingredienser, hvor man bevidst har sammensat ingredienser i optimalt forhold, så det kan støtte en bageproces optimalt. Bage enzymer er på ingen måde farlige.

Bag&Co fører tre slags professionelle bageenzymer, som støtter din dej på forskellig vis, for at du får det lækreste resultat

Frost enzym

Altid frisk bagt brød ved hånden

Anvendes i din gærdej. Ælt, form og frys.

Tag ud fra frost, hæv og bag

https://bagogco.dk/shop/frost-enzym-400g/

Baguette enzym

Giver nogle fuldstændig vanvittigt sprøde baguettes eller rundstykker

Anvendes direkte i din dej.

https://bagogco.dk/shop/baguette-enzym-500g/

Bage enzym

Sikre dit brød volumen, sprød skorpe og silkeblød krumme.

Kan løfte op til 80% groft mel i dit brød. Med dette bageenzym bliver brødet sprødt, perfekt i krummen og flot i formen

https://bagogco.dk/shop/bageenzym-400g/

Har du brug for mere viden, er det muligt at deltage på Bage enzym kursus.

https://bagogco.dk/vare-kategori/bagekurser/

Glutenallergi

Bageenzymer indeholder gluten, da de bla. består af mel.

Derfor må glutenallergikere ikke anvende bageenzymerne. Desværre…

Kim og Mai-Britt, Bag&Co

Find flere bagetips