Der er flere veje til at bage lækkert rugbrød
Den nemme:
Tørrede surdeje er som navnet antyder en helt almindelig surdej som er blevet tørret, så den kan holde sig længe. Du får de sammen egenskaber af den tørrede surdej som en flydende, dog vil visse smagsnoter gå tabt under tørreprocessen.
Vores tørsurdeje kan tilsættes enhver dej, ca. 50-60g pr kg rugmel pr kg mel. Bager du rugbrød udelukkende på rugmel, er det vigtig at få syrnet dit rugmel korrekt, det kan denne rugsur, se evt vores opskrifter for inspiration.
En tørret rugsursurdej giver:
Rigtig god bagning
Velkommen til Bag&Co's webshop. Ta' en rundtur og bliv inspireret af vores opskrifter, find de bedste kvalitetsprodukter eller dyk ned i vores sortiment af godt bagegrej. Du kan også besøge vores lille butik på:
Åben på torsdage kl.17.30-20.00
© Johnsen Graphic Solutions A/S. All rights reserved.